Instagram

ЧЗП

Какво ни питат най-често

Често Задавани Въпроси

Да, предлагаме широка гама продукти за видеонаблюдение. Свържете се с нас за да ви дадем подробна информация според вашите индивидуални нужди.

Всички продукти, които предлагаме, имат 2 години гаранция.

Да. Предлагаме монтаж на техника. Повече информация, както и ориентировъчни цени ще получите като ни пишете в Контакти или се обадите.

Можем да изготвим оферта за монтаж на видеонаблюдение само след оглед на място. Огледите са напълно безплатни за района на град Бургас. Ако се интересувате от ориентировъчни цени, не се колебайте да ни позвъните.

В техническите описания на продуктите за видеонаблюдение има много съкращения, които не всеки познава особено, ако търси за първи път такъв тип техника.

Това е наистина един много специфичен въпрос, тъй като необходимото окабеляване зависи много от конкретното място, на което ще се разполага видеонаблюдението, както и от вида на камерите, които ще се използват.

Ремонта на всякакви телевизори може да се извърши на място в дома ви, а ако се наложи по- дълъг процес, то телевизора ви ще се демонтира и транспортира до нашия цех. След извършване на ремонтните дейности ще бъде върнат отново до дома ви и монтиран.

В Макс Секюрити можете да откриете широк спектър от услуги, насочени към софтуера и хардуера на настолни компютри, лаптопи, таблети и мобилни устройства. Направете запитване за цена като ни се обадите.

Имате Друг Въпрос?