Instagram

GSM сервиз

GSM сервиз и ремонт на смартфони

Специализирани сме в диагностиката и ремонта на различни видове телефони, смартфони и мобилни устройства. Независимо дали става въпрос за хардуерен дефект или софтуерна малфункция, нашият екип ще дефинира проблема и ще предложи най-бързия, надежден и бюджетен подход за отстраняването му. 

Работим с всички известни марки и модели смарт устройства, като предлагаме услуги за ремонт, смяна на части, системни актуализации и отстраняване на софтуерни проблеми от различно естество.

Достатъчно е да ни се обадите или да ни посетите на място в нашия офис, да ни споделите проблема и да разчитате на експертната ни помощ във възстановяването на функцията на Вашия телефон.

Видове GSM сервизни услуги от Макс Секюрити

Част от услугите, с които можем да Ви бъдем полезни, включват:

Като част от нашата работа, ние гарантираме за произхода на използваните резервни части, качеството на изпълнението и прозрачния процес, за всяка стъпка от който ще бъдете своевременно информирани. 

Гаранция за качество и експертиза

Държим еднакво както на гладкия процес, така и на съвършения краен резултат. За да Ви гарантираме оптимално клиентско изживяване, прилагаме в практиката си следните принципи:

Свържете се с нас, за да споделите казусите си, да зададете въпросите си и да получите прогнозни срокове и цени за изпълнение на необходимия ремонт на телефона или смартфона си.