Instagram

Ремонт на телевизори

Телевизионен сервиз

Екипът ни има богат опит и широка експертиза в отстраняването на повреди от различни видове екрани – телевизори, компютърни монитори, презентационни устройства и видео техника. 

Работим с всички видове LCD, плазмени, LED и OLED устройства, като вземаме предвид спецификите на марката, модела, техническите параметри и историята на телевизора, който се нуждае от ремонт.

Нашите професионални ТВ услуги

В нашия списък с услуги влизат както хардуерни, така и софтуерни малфункции на телевизора. Можете да се обърнете към нас при:

Промяна в цветовете, светли или тъмни ивици, разливане на светове и др.

Изгорели предпазители, увредени диодни мостове и др.

Вътрешни или външни наранявания, драскотини, спуквания и произхождащи от тях следващи проблеми.

Потребителски настройки, допълнителни програми, връзка с интернет и приемник и др.

Частична или цялостна неизправност във функцията на дистанционното управление.

ремонт на захранване, инвертор, подсветка, портове и конектори, матрица и др.

Екипът ни е насреща, за да обезпечи целия процес по диагностика, консултация и прилагане на интелигентни решения – за да може телевизорът ви да работи отново и да работи дълго.

Процес по обслужване на клиенти

Нашият процес е организиран бързо, надеждно и гъвкаво, с фокус върху удобството и удовлетвореността на клиента. Когато ни потърсите за ремонт на телевизор, монитор или екран, можете да очаквате:

Ще изпратим екип на място във Вашия дом, офис или търговски обект, за да се извърши първоначален оглед и диагностика на възникналия проблем.

Ще Ви асистираме с безопасно демонтиране на телевизора, независимо дали е монтиран на хоризонтална повърхност или на стената.

Ще извършим всички необходими дейности по диагностиката, ремонта и подмяната на частите, необходими за отстраняване на повредата.

Ще доставим телевизора обратно до посочения адрес в удобно за Вас време, ще го монтираме и ще се уверим, че работи правилно.

Доверете се на опита, експертизата и перфекционизма – с професионален ремонт на телевизори, екрани и монитори от Макс Секюрити!